XL Printing

Ketelaars Reklame beschikt over een 3,20 meter brede Vutek QS3200R- UV roll-to-roll groot formaat printer en een Mimaki JV5 300 solvent printer.

Bouwhek- en dranghek doeken

Bouwhekdoeken zijn de ideale manier om op bouwhekken te benutten als reclame-uiting/informatie voorziening. Door gebruik te maken van deze spandoeken kan er op een stijlvolle manier kenbaar gemaakt worden wat u aan een breed publiek wil laten zien! Ook zijn de bouwhekdoeken uitstekend te gebruiken op evenementen als bewegwijzering naar de nooduitgang, EHBO post, toiletten of reclame te maken voor andere evenementen.

De bouwhekdoeken hebben een formaat van 3,35m x 1,75m en worden vervaardigd uit hoogwaardig PVC gaatjesdoek (mesh) of bisonyl zeildoek. Beide materialen zijn brandveilig gecertificeerd. Het meshdoek heeft een winddoorlatendheid van ongeveer 30%. Door de duurzaamheid van het materiaal is het doek vele malen te gebruiken. De doeken zijn eenvoudig te bevestigen met behulp van bijvoorbeeld tie wraps.

Dranghek-doeken kunnen onder andere ingezet worden tijdens evenementen. Door middel van een full colour dranghek-doek kunt u uw boodschap over brengen aan een breed publiek. Onze full colour dranghek-doeken zijn ca. 215 cm breed en ca. 73 cm hoog en worden bedrukt op 510 grams Bisonyl zeildoek of 260 grams Mesh. Al onze hekwerkbanners worden standaard voorzien van spanringen om de 35 cm, zodat u het doek, door bijvoorbeeld tiewraps, stevig vast kunt maken aan het hekwerk.

Spandoeken

Spandoeken geven uw pand de representatieve uitstraling die het verdiend. Of het nu gaat om een reclameboodschap op een omvangrijke banner, het uiterlijk vertoon is het eerste dat in het oog springt van bij uw publiek. Dit moet perfect zijn. Ketelaars Reklame biedt kwalitatief hoogstaande oplossingen voor uw presentatie in de breedste zin van het woord.

Onze spandoeken zijn gemaakt van B1 gecertificeerd materiaal, dit houdt in dat ze brandvertragend zijn en dus ook kunnen worden gebruikt voor binnen toepassingen.

De afmetingen kunnen eindeloos variëren. Of het nu gaat om 5 of om 500 m2 spandoek, de mogelijkheden zijn ernorm. Wij kunnen uw spandoek op verschillende materialen leveren:

  • Spandoek van PVC frontlit, het klassieke zeildoek, ook wel bisonyldoek genoemd.
  • Spandoek van meshdoek, dit is een pvc spandoek met kleine gaatjes waardoor het doek winddoorlatend wordt.
  • Block-out spandoek is een zwaar spandoek dat voorzien is van een zwarte kern waardoor het doek dubbelzijdig bedrukbaar is.

Het frontlit en het meshdoek wordt het meeste afgenomen. Het is oersterk en geschikt voor zowel binnen als buiten. Door het bijna onverwoestbare polyesterweefsel zijn ze bij uitstek geschikt voor grote outdoortoepassingen. Wilt u wat weten over de afwerking zoals het omzomen of spanringen vraag het ons. Wij staan u graag te woord.

Airtex

Het is belangrijk dat mensen zich op hun gemak voelen in de ruimte waar ze zich bevinden. Een prettige werkplek leverd betere prestaties.  Mensen “zich thuis laten voelen” is een belangrijk middel in het totale communicatie plan van een bedrijf of winkel. Openbare ruimtes zoals ziekenhuizen, gemeente huizen, scholen, en sportcentra hebben veel baat bij het uitstralen van dit juiste gevoel. Dit gevoel kun je opwekken door allerlei traditionele methodes aan te passen zoals licht, meubilair en inrichting.

Maar wat zeker bij draagt aan het juiste gevoel, zijn grafische oplossingen voor het interieur, zoals fotobehang, muurprints, Om tot resultaat te komen is voor het bekleden van wanden een mooi product ontwikkeld, namelijk airtex. Airtex is een PVC-achtig imitatiecanvas en lijkt op schildersdoek. Ketelaars Reklame print op dit materiaal de mooiste afbeeldingen. Complete muren kunnen met airtex beplakt worden wat fantastische resultaten oplevert.

Airtex moet met speciale lijm op wanden worden aangebracht. Vraag naar de mogelijkheden.